Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: „Credință și unire”, concert de pricesne organizat la Palatul Patriarhiei din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, sâmbătă, 24 aprilie 2021, un concert extraordinar de pricesne la Palatul Patriarhiei din București, evenimentul desfășurându-se cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Concertul este organizat fără public, cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, urmând a fi transmis pe Trinitas TV, pe Radio Trinitas și on-line pe Pagina de Facebook a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Spectacolul de pricesne va cuprinde un repertoriu muzical atent selectat, în interpretarea unor artiști care promovează valorile spirituale și tradiționale românești: părintele Doru Gheaja, Veta Biriș, Leontina Fărcaș și „Muguri de tezaur”, Oana Bozga Pintea, Ionuț Fulea, Roxana Reche, Nicolae Plută, Floricica Moga, Dorina Narița, Paul Ananie, Andreea Haisan, Ana – Maria Pătrășcioiu. Întregul program artistic va fi acompaniat de Grupul Vocal „Anghelos”, format din teologi, și de Orchestra de Cameră a Județului Alba. Concertul este dirijat de Alexandru Pal, discipol al Maestrului Gheorghe Zamfir de 20 de ani.

Evenimentul va fi organizat cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 (testarea Covid-19 a tuturor artiștilor și personalului tehnic prezent la eveniment, respectarea distanțării fizice, termoscanarea și efectuarea triajului observațional, purtarea măștii de protecție până în momentul desfășurării concertului, dezinfectarea echipamentului tehnic după fiecare utilizator).

Concertul de pricesne „Credință și unire” va avea loc sâmbătă, 24 aprilie 2021, începând cu ora 20,00, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei, fiind organizat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena”, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Concertul se bucură de susținerea instituțiilor media ale Patriarhiei Ortodoxe Române: Trinitas TV, Radio Trinitas, Agenția de Presă Basilica și Ziarul Lumina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea