Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Diana Șoșoacă nu este SINGURUL parlamentar AUR exclus astăzi din partid. Care coleg al său a reușit „performanța”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Tănasă a anunțat, miercuri, la B1 TV, că, pe lângă senatoarea Șoșoacă, a mai fost exclus un parlamentar al formațiunii care avea probleme penale.

„Doamna Șoșoacă va părăsi toate funcțiile pe care le deținea din postura de parlamentar AUR.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am decis să-l excludem și pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumpărați”, a anunțat parlamentarul AUR.

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat la alegerile parlamentare, a fost condamnat penal pentru loviri şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Orădeanul în vârstă de 40 ani, patron al unei firme de pază, a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

În rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoase din ţară, având „vreo şaizeci pe stoc, şaptezeci de miei. Şi după aia mai culeg”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Care este cea mai mică pensie în România? Țara noastră, cea mai mică speranță de viață din Uniunea Europeană

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Care este cea mai mică pensie în România? Țara noastră, cea mai mică speranță de viață din Uniunea Europeană Românii care ies la muncă după 35 de ani se pot bucura de pensie aproximativ 11 ani și 6 luni, speranța de viață din România fiind cea mai mică, adică 76.6 ani, potrivit datelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea