Rămâi conectat

Sport

Uniriștii, testați fizic prin metoda “Vameval” | Bârdea așteaptă probele la Concordia Chiajna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gruparea din Cetatea Marii Uniri și-a propus să nu piardă niciun joc în returul eșalonului terț, ce va debuta în 13 martie, ba mai mult, antrenorul Adrian Bicheși vizează să câștige minimum 5 din cele 7 jocuri rămase în primăvară, cu toate că în dreptul jucătorilor s-au strâns trei luni de restanțe contractuale.

În consecință, această perioadă este axată pe pregătirea fizică, tocmai pentru a încărca bateriile așa cum se cuvine, iar “principalul” Unirii Alba Iulia a verificat potențialul elevilor săi prin testul Vameval, care va fi repetat în a șasea săptămână de la debutul antrenamentelor. Metoda “Vameval” reprezintă un test fizic, practic o cursă de viteză progresivă, în pași de un minut, care evaluează capacitatea aerobă maximă (VO2 max) și viteza aerobă maximală (VAM), pe un traseu circular de 400 de metri.

Până în prezent nu sunt modificări în efectivul grupării albaiuliene, cu excepția faptului că Petruse (i-a expirat împrumutul la Industria Galda) nu s-a prezentat la antrenamentele “alb-negrilor”, formație de care aparține. O posibilă achiziție ar fi abrudeanul Radu Pocol (2002, aparține de Viitorul Constanța, în tur la Unirea Slobozia), atacant care în această perioadă este testat de SCM Zalău, liderul Seriei a 10-a. Sunt fixate 6 jocuri de verificare, cu CS Hunedoara (6 și 13 februarie), Măgura Cisnădie (10 și 24 februarie), Hermannstadt 2 (27 februarie), CSM Deva (6 martie), toate echipe de Liga a 3-a, mai căutându-se adversar pentru 19/20 februarie.

În privința posibilei plecări a mijlocașului Andrei Bârdea (2001), la divizionara secundă Concordia Chiajna, grupare preluată recent de antrenorul Claudiu Niculescu, ce l-a vizat și anul trecut, Bicheși susține că ar fi importantă ajungerea uniristului la un nivel fotbalistic superior.

Andrei decide ce face. M-am bucura să meargă, să treacă testele și să prindă să joace. Și-ar îndeplini practic un vis”, a conchis Bicheși, ce are 25 de jucători la dispoziție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea