Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis: „Atmosfera se schimbă, foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut în mod explicit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat că salută schimbarea atitudinii românilor referitor la dorința tot mai mare de a se vaccina, explicând că, dacă până la vară va fi vaccinată 60-70% din populație, iar măsurile în vigoare vor fi respectate, este previzibilă o revenire la normalitate.

”Atmosfera se schimbă, foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine. În săptămânile și lunile următoare tot mai multă lume va beneficia de vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că vaccinarea singură nu rezolvă pandemia deocamdată și a făcut apel la respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor impuse de autorități.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat și o femeie cu vârste de peste 90 de ani, cele mai în vârstă persoane vaccinate anti-COVID la Aiud, la debutul etapei a doua

”Ne dorim cu toții să ne întoarcem cât mai repede la o viață normală. Acest lucru este posibil, pe de o parte, dacă respectăm restricțiile și, pe de altă parte, dacă 60 – 70% din populație va fi vaccinată. Dacă se întâmplă asta, în această vară este posibil să ne întoarcem la o viață normală”, a subliniat președintele.

Klaus Iohannis a vizitat marţi centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Primele doze de vaccin antigripal au ajuns deja în farmacii: Cât costă în 2024 și cine îl primește gratuit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primele doze de vaccin antigripal au ajuns deja în farmacii: Cât costă în 2024 și cine îl primește gratuit Beatrice Speteanu, farmacist şi membru AFTAP, Asociaţia Farmaciilor Tradiţionale şi a Practicienilor a anunțat că vaccinurile antigripale au ajuns deja în farmacii, în două variante care conţin tulpinile aflate anul acesta în circulaţie. Încă nu este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea