Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O bunicuță de 105 ani din Franța a supraviețuit infecției cu COVID-19: Și-a sărbătorit ziua de naștere după ce a fost declarată vindecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Franța care s-a infectat cu Covid-19 la azilul de bătrâni unde locuia și-a sărbătorit aniversarea a 105 ani la scurt timp după ce medicii au declarat-o vindecată. Familia și reprezentanții centrului i-au organizat și o mică petrecere.

Decana de vârstă a unei case de bătrâni din Alpii francezi, în vârstă de 105 ani, a supravieţuit COVID-19, a transmis directorul instituției, informează AFP, preluată de Agerpres. Lea Lavy, care a împlinit 105 ani pe 10 decembrie, a suferit de o formă uşoară a bolii în această toamnă, iar în prezent se recuperează.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De ziua ei, „am organizat un mic eveniment cu nora sa, pentru a marca această ocazie”, a declarat pentru AFP Stephane Richard, directorul casei de bătrâni „Fondation du Parmelan”, din Annecy, mai scrie sursa citată.

Femeia a locuit până recent în casa ei din Annecy. Casa de bătrâni care o găzduieşte de „câteva luni” a fost grav afectată de cel de-al doilea val de COVID-19.

„109 dintre cei 185 de locuitori (circa 60%) s-au îmbolnăvit de COVID-19, fiind înregistrate 33 de decese”, a precizat Stephane Richard.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei Legislația rutieră devine tot mai riguroasă, iar Poliția Rutieră a început să monitorizeze mai atent comportamentul conducătorilor auto pe șosele, în special în perioadele cu trafic intens, cum ar fi sărbătorile. Un detaliu frecvent ignorat de șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea