Rămâi conectat

Actualitate

Primul român vaccinat împotriva COVID-19, mesaj de încurajare: „În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prima româncă vaccinată anti-Covid-19, medic în Marea Britanie, a transmis un mesaj de încurajare îndeamnând oamenii să nu le fie frică de vaccin. Aceasta a scris că s-a vaccinat anti-Covid cu serul produs de Pfizer-BioNTech și nu a manifestat reacții adverse.

„Aș dori să vă încurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19 produs de Pfizer-BioNTech. Am primit prima doză pe 12 Decembrie la Ora 11.00 ( acum 48 ore) și în afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers”.

„Sper să vă conving că merită considerație și să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă. Vaccinul va fi cu adevarat eficient daca îl facem cu toții și scădem incidența transmiterii virusului”, a transmis Corina Ichim pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Aproximativ 34% dintre locuințele din România NU beneficiază de încălzire: Date recente de la INS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproximativ 34% dintre locuințele din România NU beneficiază de încălzire: Date recente de la INS Institutul Național de Statistică a făcut publice cele mai recente date referitoare la proporția locuințelor care sunt conectate de un sistem de încălzire. Aproape două treimi dintre gospodăriile din România erau conectate, anul trecut, la un sistem individual de încălzire, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea