Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei NOI DECESE în județul Alba ale unor pacienți cu COVID-19: Trei bărbați, cu vârste, peste 65 de ani, au pierdut lupta cu virusul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate marți, 15 decembrie 2020, la nivelul județului Alba. Este vorba de trei bărbați, cu vârste peste 65 de ani.

DECES 293: Bărbat de 78 de ani, din Blaj.

DECES 294: Bărbat de 68 de ani, din Sebeș.

DECES 295: Bărbat de 72 de ani, din Alba iulia.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare

La nivelul județului Alba, la data ultimei raportări, se înregistrau 11422 persoane confirmate, dintr care 90 în  ultimele 24 e ore, 9667 persoane vindecate, 295 decese.

Luni, în Alba au fost prelucrate 501 probe (256 la SJU si 245 la DSP). Numărul total de teste efectuate pana în prezent în județ a ajuns la 134606.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea