Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Femeie pusă la pâmânt si încătușată de polițiști pentru cu nu purta corespunzător masca pe față și a refuzat să se legitimeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără de 32 de ani din municipiul Oradea, județul Bihor, a devenit agresivă după ce a fost văzută de polițiști că nu purta corespunzător masca de protecție, iar oamenii legii au imobilizat-o și încătușat-o. Ea a fost amendată cu 1.250 de lei.

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii aflați în patrulare în Oradea au observat pe o stradă din oraș o femeie care nu purta corespunzător masca de protecție. Polițiștii i-a cerut să se legimiteze și i-au adus la cunoștință că purtarea necorepunzatoare a măștii de protecție reprezintă contravenție, relatează Mediafax.

„În acel moment, persoana în cauză a devenit agresivă verbal. La solicitarea polițiștilor de a se legitima, femeia a refuzat să se legitimeze, polițiștii aducându-i la cunoștință faptul că refuzul de a se legitima reprezintă contravenție, moment în care femeia a luat-o la fugă”, a transmis Poliția Bihor.

Din cauza comportamentului suspect al femeii, polițiștii au urmărit-o și au imobilizat-o, iar „din cauza faptului că persoana a continuat să fie agresivă fizic, verbal și recalcitrantă, au procedat la încătușarea sa”.

Femeia de 32 de ani din Oradea a fost dusă la sediul Poliției. Ea a fost amendată cu 250 de lei pentru injurii și cu 1.000 de lei pentru portul necorespunzător al măștii de protecție.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Într-un oraș din România, oamenii sunt amendați dacă nu au numere pe casa sau pe ușa apartamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un oraș din România, oamenii sunt amendați dacă nu au numere pe casa sau pe ușa apartamentului Într-un oraș din România, oamenii pot primi amenzi dacă nu au număr pe ușa apartamentului. Primăria din Oradea a încasat până acum peste 3.000 de astfel de amenzi. Cei care nu au numărul apartamentului trecut pe ușa de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea