Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| 71 de salvatori, felicitați de ISU Alba, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntariatului, un număr de 71 de voluntari ai ISU Alba, au primit mulțumiri de la unitățile pentru care aceștia și-au dedicat timpul pentru a salva vieți.

,,Suntem cu toții mult mai norocoși pentru că îi avem mereu alături, dăruind din timpul și îndemânarea lor pentru a ajuta, fără a aștepta nimic în schimb!

Astăzi, 5 Decembrie, de Ziua Internațională a Voluntariatului, le mulțumim celor 71 de voluntari ai ISU Alba, pentru că sunt alaturi de noi, pentru implicarea activă în toate misiunile încredințate și le urăm la mulți ani!

Fără #voluntari am fi mult mai puțin decât suntem azi!”, a fost mesajul instituției pentru tinerii salvatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3

Ziarul Unirea

Publicat

în

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3 Rezultatele admiterii la liceu 2024 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor la ora 12:00. Admiterea la liceu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea