Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI PARLAMENTARE 2020, în Alba. Beniamin Todosiu, candidatul la Camera Deputaților din partea USR PLUS: ”Am votat pentru o Românie în care cetățenii să fie respectați și apreciați”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu, candidat la Camera Deputaților din partea Alianței USR-PLUS, a votat astăzi, la ora 11.00, la secția de votare numărul 4, de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, din Alba Iulia.

Acesta a votat o Românie în care oamenii să fie respectați și o clasă politică pentru care să primeze interesele cetățeanului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

”Am votat pentru că vreau o Românie într-adevăr să îți dorești să trăiești. O Românie în care oamenii să nu mai își dorească să plece din ea, în care cetățenii să fie respectați și apreciați. O Românie cu o clasă politică care să își dorească să muncească pentru cetățeni, nu pentru grupurile de interese.

Vă așteptăm la vot, haideți să schimbăm și să facem o Românie care să fie pe placul nostru”, a spus Beniamin Todosiu, la ieșirea de la urne.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea