Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Claudiu Nemeș (USR PLUS): „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă!” În votul tău stă viitorul României (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă!”

Este unul dintre versurile imnului nostru național. L-am rostit de nenumărate ori și de fiecare dată, cu siguranță, ne-am îndreptat gândurile spre tot ceea ce este mai bun și mai potrivit pentru țară. Cu toții vrem o Românie prosperă și fericită, care să stea cu demnitate în fața Europei și a întregii lumi.

Ne zbatem de treizeci de ani să ieșim din marasmul subdezvoltării economice și sociale, însă niciodată nu vom reuși aceasta fără o schimbare radicală de mentalitate privind identitatea noastră europeană. Fără o abordare fermă a valorilor de civilizație spre care tindem, bazate pe o conștiință curată, necontaminată de vechile metehne care au afectat grav moralitatea spațiului mioritic, nu vom putea vorbi, din păcate, prea curând despre o revigorare a României și nici nu vom putea fi martorii vreunui astfel de reviriment care să marcheze intrarea țării pe un traseu al prosperității.

Ne lovim, încă, de politicieni care n-au învățat nimic din istorie și pentru care sacrificiul ostașilor români și al celor din închisorile comuniste nu valorează absolut nimic, ci văd și pun mai presus de toate doar interesele lor personale și ale celor din găștile care au secătuit România de vlagă după 1989. Așa se explică faptul de ce n-avem autostrăzi, spitale, școli și o economie performantă, deoarece întotdeauna interesul personal a fost pus înaintea nevoilor de ansamblu ale cetățenilor.

Oameni buni, haideți la vot, pe 6 decembrie și acordați șansa Alianței USR-PLUS să dovedească faptul că se poate să trăim și noi într-o țară europeană, în care cinstea, dreptatea și munca să fie considerate adevărate virtuți și nu false lozinci.

Cu ajutorul celor mulți, oameni cinstiți, care cred în aceste valori, începând cu 7 decembrie 2020, România se va schimba la față și va intra pe traseul ireversibil al dezvoltării socio-economice într-o Europă unită, care ne vrea și ne tot cheamă acasă.

Haideți să dăm la o parte vechea clasă politică, contaminată de afaceri necurate, sinecuri, pile, aranjamente pe sub masă, șpăgi, dispreț și dezinteres față de cetățean și să dăm posibilitatea tinerilor, care au conștiință curată, să se implice în dezvoltarea și civilizarea României!
Este momentul renașterii României și rogu-te, om bun, nu uita : „Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă!”

Claudiu Nemeș, candidat la Camera Deputaților din partea Alianței USR-PLUS Alba

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și distribuit de operatorul economic SC UNIREA PRES SRL, portal online https://ziarulunirea.ro, Cod unic de identificare: 11200021


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp va fi amenajată la Petrești. Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi, lângă izvor, pe malul râului Sebeș, a anunțat Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea