Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Mesajul Deputatului PSD Alba, Ioan Dîrzu, de 1 Decembrie: ,,Este ziua în care ne amintim cu respect de trecut și privim cu încredere spre viitor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ioan Dîrzu, candidatul PSD Alba pentru alegerile parlamentare din acest an, a postat un mesaj pentru toți românii care sărbătoresc astăzi Ziua Națională, pe pagina sa de socializare din mediul online.

,,Ziua Națională a României este ziua în care ne amintim cu respect de trecut și privim cu încredere spre viitor.

1 Decembrie este despre unitate, națiune, bunătate și sacrificiu și rămâne, indiferent de vremurile pe care le trăim, o zi cu totul aparte.

Să nu uităm că în ultimii 102 ani, România a trecut prin război și dictatură, prin provocări și grele încercări, dar de fiecare dată semenii noștri au avut suficientă tărie pentru a depăși cele mai grele momente și au devenit mai puternici. De multe ori, forța noastră a constat în Unitate.

Și când spunem unitate ne gândim la Alba Iulia, la 1 Decembrie și la Marea Unire.
La mulți ani, Alba Iulia! La mulți ani, România! La mulți ani tuturor! Să fiți sănătoși și bucuroși!”, acesta a fost mesajul deputatului Ioan Dîrzu, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale: Procedura de achiziție, publicată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale: Procedura de achiziție, publicată în SEAP Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale, pentru realizarea actelor medicale la standardele de calitate impuse de legislatia in domeniul serviciilor medicale, pentru o perioadă de 3 luni. Procedura de achiziție a fost publicată miercuri, 2 octombrie 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea