Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre vaccinul anti-COVID: „Avem un număr de doze reprezentând 4,6% din populaţia comunitară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat faptul că primele trei tranșe de vaccin anti-COVID vor ajunge în România începând cu luna ianuarie, iar personalul medical va primi, în primă fază, vaccinul.

Aproximativ cinci la sută dintre români vor primi vaccinul anti-COVID, în prima fază. „Noi, ca şi ţară comunitară, avem un număr de doze reprezentând 4,6% din populaţia comunitară”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul sănătăţii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Vor veni aceste tranşe de la cele trei firme cu care are Comunitatea Europeană aceste contracte în următoarele 6 luni, din ianuarie-februarie”, a mai spus Nelu Tătaru.

Comisia Europeană a semnat contractul pentru 300 de milioane de doze de vaccin anti-COVID dezvoltat de Pfizer, care au anunţat că acesta are o eficienţă de 90%.

La începutul lunii septembrie, Nelu Tătaru a spus câte doze de vaccin anti-covid va primi România. În prima tranșă, România va beneficia de aproximativ 1.290.000 de milioane de doze de vaccin anticoronavirus.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea