Rămâi conectat

Sport

CS Hunedoara – Unirea Alba Iulia, lângă furnale | “Non c’è due senza tre”, pentru “alb-negri”?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a legat două victorii stagionale, cu același scor, 2-1, cu Arieșul Turda, pe “Cetate” și la Galda de Jos (miercuri), și abordează încrezătoare confruntarea de sâmbătă de lângă furnale, de la ora 14.00.

Ajunși pe poziția a 5-a, cu 12 puncte, jumătate din agoniseală realizată în precedentele două întâlniri, “alb-negrii” își propun, cu siguranță să întărească uzitatul proverb italian din titlu (care s-ar traduce, aproximativ, “nu e doi fără trei”). CS Hunedoara, prima formație din Seria a 9-a ce a smuls puncte liderului, în urmă cu două săptămâni, în acel nebun 3-3, cu gol egalizator marcat de portarul Florin Raț în minutul 90+8, este istovită… Atât de infectările jucătorilor din lot cu noul coronavirus, efectivul fiind redus numeric, cât mai ales de restanțe, adunând 4 întâlniri susținute în ritmul miercuri-sâmbătă, cu trei deplasări la rând (Turda, Jucu, Dej) și numai două puncte adjudecate… Cu doar 13 oameni trecuţi pe foaia de joc din cauza celor şapte absenţe cauzate de covid, hunedorenii au mai suferit şi accidentările lui Banac şi Kovacs chiar în debutul partidei de la Dej, ca să nu mai vorbim de eliminarea lui Săndulache pe final.

Putem vorbi și despre un război fratricid în familia Dăscălescu, cu Daniel, antrenor secund al echipei de pe locul al 7-lea în Seria a 9-a, cu 8 puncte, împotriva fratelui mai mic Mihai, oficial al Unirii Alba Iulia. „Acum, după două victorii, ne-o dorim și pe a treia„, a precizat Adrian Bicheși după succesul de la Galda de Jos.

În acest joc va absenta Fetița – suspendat pentru acumularea a 4 avertismente, probleme medicale fiind în cazul lui Zsigmond. În dubla directă de acum două ediții s-au impus gazdele: 2-0 pe “Cetate” și 3-0 la Hunedoara (când a debutat în eșalonul terț Mihai Dăscălescu jr), hat-trick realizat după pauză, în nici 20 de minute, de Andrei Vasinc, atacantul originar din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea