Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis: ”În momentul acesta, nu luăm în calcul amânarea alegerilor. Chiar azi au loc alegeri în SUA, o țară mult mai greu lovită de pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o conferință de presă susținută marți, 3 noiembrie, Klaus Iohannis a spus că România va organiza alegeri parlamentare pentru că experții pe care i-a consultat i-au spus că nu se impune amânarea lor.

Președintele a dat ca exemplu alegerile prezidențiale din SUA, țara cea mai afectată de noul coronavirus, unde peste 9,5 milioane de cetățeni s-au infectat, iar numărul morților a depășit 237.000.

„În acest moment nu luăm în calcul anularea alegerilor. Chiar azi au loc alegeri în SUA, o țară mult mai greu lovită de pandemie. Nu putem să ne legăm de un anumit număr, trebuie să vedem evoluția în întreg”, a declarat Klaus Iohannis.

YouTube video

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea