Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video emoționant| Toaca, bătută de un copil de doar 2 anișori, într-o biserică din Alba. O rugăciune a unui înger de pe pământ, către îngerii din cer!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un băiețel de doar doi ani, cu o ,,ureche muzicală” deosebită, a devenit ,,viral” pe internet, după ce a reușit să încropească un micuț ,,concert” pentru cei prezenți la fapta sa.

Potrivit imaginilor care au fost surprinse într-o biserică din Blaj, se poate vedea cum Nicolae, tânărul artist, bate o toacă din joacă, cu mult interes și amuzament.

YouTube video

Videoclipul a strâns multe reacții pozitive pe site-urile de socializare, iar Nicolae s-a bucurat de un ,,public” impresionat de reprezentația sa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea