Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL la umanitate pentru familia din județul Alba care și-a pierdut ASTĂZI casa și tot ce aveau, într-un incendiu. ,,Au rămas doar hainele pe ei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un incendiu devastator s-a petrecut în acestă dimineață în satul Huzărești, parte a comunei Gârda de Sus. Familia care locuia în casa care a fost mistuită de flăcări și-a pierdut toate posesiunile în urma acestei tragedii.

,,La o familie a ars casa cu tot ce au muncit o viață, rămânând doar cu hainele pe ei .Vă rog ajutați acești oameni necăjiți!”, a fost mesajul unui tânăr pe o rețea de socializare, pentru a găsi oameni doritori de a ajuta acele suflete fără adăpost în acest moment.

Conform informațiilor transmise de către salvatorii de la fața locului, incendiul a fost provocat ca și consecință a încercării de a aprinde focul în sobă folosind benzină.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

31 mai – 2 iunie | AlbaFest 2024 aduce la Alba Iulia artiști de top, pentru un weekend epic! Super-vibe de festival, în Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

31 mai – 2 iunie | AlbaFest 2024 aduce la Alba Iulia artiști de top, pentru un weekend epic! Super-vibe de festival, în Cetate Marcă înregistrată a municipalității din Alba Iulia și unul dintre evenimentele muzicale cele mai importante din Transilvania, AlbaFest® revine în Piața Cetății Alba Carolina pentru încă o episod epic. AlbaFest® 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea