Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Județul Alba a DEPĂȘIT Municipiul București la incidența cazurilor/1000 de locuitori! Suntem pe locul întâi, la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba a depășit astăzi Municipiul București și restul județelor din țară în ceea ce privește numărul de cazuri active, fiind astfel cel cu cea mai mare incidență a cazurilor de Covid-19/1000 de locuitori.

Astăzi incidența din județ era de 3.26/1000 de locuitori, iar Bucureștiul a fost devansat de către județul nostru, cu o incidență de 3,25/1000 de locuitori.

În topul cazurilor active per 1000 de locuitori, se regăsesc următoarele județe:

Alba- 3,26

București- 3,25

Cluj- 2,8

Harghita- 2,78

Vâlcea- 2,49


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea