Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

MÂINE: Se închide traficul pe Transfăgărăşan. Circulația pe Transalpina a fost închisă mai devreme din cauza ninsorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ninsorile au închis deja circulaţia pe Transalpina mai devreme decât era stabilit, iar de mâine va fi oprită circulaţia şi pe Transfăgărăşan, după ce vremea s-a răcit considerabil, mai ales în zona montană. 

Drumarii au intervenit deja pe cele două şosele de altitudine cu utilaje de deszăpezire şi cu material antiderapant.

Pe Transalpina, restricția se va menține până pe 30 iunie anul viitor. De altfel, mai mulți turiști au avut nevoie de ajutor după ce au rămas blocați cu mașinile pe Transalpina din cauză zăpezii și a gheții.

Drumarii de la Districtul Bâlea au acționat duminică dimineața pe Transfăgărășan cu utilajele dotate cu lamă și au împrăștiat peste 2 tone de sare pe carosabil, a anunțat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brașov, pe Facebook.

Începând de marți, 20.10.2020, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menționate anterior, după cum urmează: DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada ); DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone, precizează compania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea