Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis despre introducerea stării de urgență: „Dacă ajungem în situația să nu mai fie suficiente măsurile din starea de alertă, atunci este de evaluat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă, susținută de la ora 19.00, președintele Klaus Iohannis a anunțat, în premieră, că România nu va mai avea stare de urgență pe întreg teritoriul său, așa cum a fost timp de două luni în primăvară. Președintele a precizat că, dacă va fi nevoie, starea de urgență va fi impusă la nivel local sau regional.

”Comparația cu alte țări este mai complicată, nu este o definiție universal valabilă pentru starea de urgență. Ceea ce declară alta state este similar cu starea de alertă. Ea permite instituirea tuturor restricțiilor pentru a gestiona o astfel de pandemie. De aceea s-a creat lege specială pentru starea de alertă, care a fost tergiversată de PSD în Parlament, iar Guvernul a putut să ia măsurile care se impun. Nu este nevoie, acum, de stare de urgență.

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/752090642041538/

Dacă ajungem în situația să nu mai fie suficiente măsurile din starea de alertă, atunci este de evaluat dacă se introduce local regional – național nu cred că va fi cazul – starea de urgență, a spus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea