Rămâi conectat

Sport

Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș, în etapa a 4-a a Ligii a 3-a | “Scapă cine poate”…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Etapa a 4-a a Seriei 9-a a Ligii a 3-a, opune sâmbătă, de la ora 15.00, la Jucu, ultimele două clasate, Sănătatea Cluj și CS Ocna Mureș, formații ce au înregistrat eșecuri pe linie în această toamnă.

Și este clar că ambele vor să profite de acest meci direct pentru a puncta, o victorie însemnând și o lovitură directă dată contracandidatei la evitarea retrogradării.

Va fi o dispută «care pe care», o mini-finală între două echipe rănite după aceste trei meciuri. Este clar că ne dorim să luăm puncte, să fim noi cei bucuroși la finele partidei, una extrem de importantă”, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce nu se va baza pe Coltor (probleme medicale cauzate de coronavirus, așteaptă rezultatele retestării).

Cu D. Matei, Ciupe și Ceaca cei mai periculoși jucători, “virușii verzi” au pierdut precedentul joc acasă, 1-3 cu Unirea Alba Iulia. Ocnamureșenii caută să-și întărească lotul, vizând să înregimenteze până la ora meciului, trei juniori, toți fundași. Unul dintre aceștia este apărătorul central George Cioban (ce va fi împrumutat de la Gaz Metan Mediaș, în vară pregătindu-se o perioadă cu Industria Galda), alături de aiudeanul Carlos Lazăr (United Bucharest, ce joacă fundaș dreapta).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea