Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Locuințe ANL pentru tinerii din Zlatna

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Echipa PMP promite să dezvolte, mai mult decât oricare altă formațiune politică, prezența, până acum, la conducerea Consiliului Local Zlatna, alocarea de locuințe în sistem ANL, pentru tinerii căsătoriți și nu numai, acestea fiind necesare și tinerilor singuri, care au un loc de muncă și care doresc să devină independenți financiar, acest aspect oferindu-le încrederea în propriile lor forțe și în puterea fiecăruia. Deoarece adevărată problema a tineretului din orașul nostru este ÎNCREDEREA .

– Încrederea în cei care ne conduc și care, de atâta timp, nu fac nimic pentru a ne ajuta, pentru că, așa cum știți, echipa PMP este o echipă tânără, care vrea să ajute tinerii; să aibă unde munci, să își permită o locuință mai ușor, nu doar cu rate pe 35 de ani ;

– Încrederea faptului că, atunci când deschid ușa primăriei, cineva îi ajută și nu îi plimbă în cinci birouri pentru trei semnături și până la urmă să revină după 30 de zile, să primească un răspuns  negativ sau de genul “nu mai sunt locuri în blocul ANL”.

Vom ridica mai multe locuințe de acest gen, iar terenurile, aflate în proprietatea Primăriei, se vor parcela și se vor concesiona, fără costuri din partea cetățenilor, pentru a putea fi de folos celor care vor să își ridice o casă sau celor care ar dori să își dedice timpul agriculturii.

Promitem că acest aspect va fi prioritatea echipei noastre și că viitorul va fi, pentru toți, așa cum va fi și pentru noi !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea