Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Pompierului Anului 2020 în Alba: Erou și în timpul liber, după ce a salvat o persoană căzută într-o fântână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia zilei de 13 septembrie, cunoscută oficial ca și ziua Pompierilor din România, anul acesta în cadrul ceremoniei speciale desfășurată la Ministerul Afacerilor Interne, plutonierul major Daisa Alexandru, aparținând detaşamentului de Pompieri Aiud, a fost desemnat Pompierul Anului din județul Alba, fiind premiat cu emblema de onoare.

” EMBLEMA DE ONOARE cu ocazia zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.

Emblema de onoare a IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania conferită Pompierului Anului 2020 la nivelul judeţului Alba.

 

În cadrul unei ceremonii speciale la Ministerul Afacerilor Interne plutonierul major Daisa Alexandru, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud, desemnat Pompierul Anului 2020, în judeţul Alba, a fost recompensat alături de colegii din celelalte judeţe ale ţării.

Pompierul albaiulian s-a remarcat de multe ori, în diferite situații de urgență, dând dovadă de profesionalism, dăruire exemplară și spirit civic.
Subofițerul s-a implicat activ în cadrul intervențiilor de stingere, descarcerare sau inundații, fie în timpul serviciului fie în timpul său liber.

Una din Intervențiile dificile la care colegul nostru a participat este un accident rutier produs în localitatea Războieni unde au fost implicate două autoturisme cu două victime încarcerate, victimele prezentând traumatisme multiple.
Datorită intervenției prompte și profesioniste a subofițerului, atât în extragerea acestora din autoturism cât și în acordarea primului ajutor, acestea au fost salvate în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, colegul nostru a dat dovadă de simț civic și spirit de întrajutorare, când în data de 21 martie 2020, aflându-se în timpul liber, a intervenit pentru extragerea unei persoane căzute în fântână, victima fiind în stare de inconștiență.
Colegul nostru, a coborât în fântână și cu ajutorul altor persoane din zona respectivă a reușit sa extragă victima din fântână, iar până la sosirea echipajelor de prim ajutor, acesta, fără ezitare, a început manevrele de resuscitare.

Felicitări pentru implicarea, spiritul civic și profesionalismul de care dai dovadă! Suntem mândri ca faci parte din echipa salvatorilor albaiulieni! „


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea