Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Aiud, cercetat pentru furt. A fost prins în flagrant de către polițiști în timp ce fura o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști, noaptea trecută, imediat după ce a furat o bicicletă din fața unei societăți comerciale.

În noaptea de 02/03 septembrie 2020, în jurul orei 00,40, la Poliția Municipiului Aiud s-a prezentat o persoană care a sesizat faptul că i-a fost sustrasă bicicleta pe care o lăsase, neasigurată, în fața unei societăți comerciale din oraș.

În urma verificărilor efectuate, în teren, de către polițiștii de ordine publică, pe strada Dorului din municipiu, a fost identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Aiud, în timp ce se deplasa cu bicicleta semnalată ca furată, spre domiciliu.

Minorul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Aiud, unde, pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat. Bicicleta a fost restituită persoanei păgubite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea