Rămâi conectat

Ştirea zilei

Semnal de alarmă OMS: Relaxarea fără un control asupra COVID-19 este o reţetă a dezastrului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a îndemnat luni statele lumii să menţină restricţiile antiepidemice, directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus avertizând că o deschidere fără un control asupra noului coronavirus este ”o reţetă a dezastrului”, relatează Agerpres.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus a admis faptul că mulţi oameni s-au săturat de restricţii şi doresc să revină la normalitate, după opt luni de când lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19. Însă insistă ca acest lucru să se facă cu prudență.

”Nicio ţară nu poate pretinde că pandemia s-a terminat”, a insistat directorul OMS. ”Realitatea este că virusul se răspândeşte cu uşurinţă. Deschiderea fără control este o reţetă a dezastrului”, a punctat dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024: Este primul aur din istoria înotului masculin din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024: Este primul aur din istoria înotului masculin din România David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după o cursă cu un final dramatic. El a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea