Rămâi conectat

Ştirea zilei

INCENDIU la un autoturism în Bucerdea Grânoasă, aflat în trafic: Au intervenit pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la un autoturism aflat în trafic, în localitatea Bucerdea Grânoasă. Au intervenit pompierii.

Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanțpă SMURD B2 pentru lichidarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Bucerdea Grânoasă.

Din primele informații autoturismul Ford s-ar fi aflat în trafic. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime sau alte probleme.

Revenim cu amănunte.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Încă o reușită impresionantă pentru educația din județul Alba! Cătălina Maer, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș a obținut un succes deosebit la admiterea la Facultatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea