Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident GRAV în Cluj: Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a rupt în două

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineața, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a rupt în două.

Trei persoane au rămas încarcerate după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp. În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două, relatează presa locală.

Șoferul a fost intubat la fața locului, în stare de inconștiență. Celelalte două persoane rănite au fost transportate la UPU Cluj.

„La ora 06, 0e strada Traian Vuia a avut loc un  accident rutier. Conducătorul unui auto nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la drepta, intrând într-un stâlp. 3 persoane încarcerare”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori A mai rămas puțin peste o săptămână până la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului din Cetatea Alba Carolina. Truck Tunning Art revine și anul acesta la Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea