Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident GRAV în Cluj: Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a rupt în două

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineața, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a rupt în două.

Trei persoane au rămas încarcerate după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp. În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două, relatează presa locală.

Șoferul a fost intubat la fața locului, în stare de inconștiență. Celelalte două persoane rănite au fost transportate la UPU Cluj.

„La ora 06, 0e strada Traian Vuia a avut loc un  accident rutier. Conducătorul unui auto nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la drepta, intrând într-un stâlp. 3 persoane încarcerare”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea