Rămâi conectat

Ştirea zilei

COD GALBEN de vijelii în toată țara, până marți. Alertă de averse torențiale, grindină și descărcări electrice

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANM a emis o nouă atenționare cod galben de vreme rea, valabilă în județul Alba, până marți dimineața, ora 10.00.

Avertizarea este valabilă pentru intervalul 21 iunie, ora 10:00 – 23 iunie, ora 10:00, în toată ţara, fenomenele vizate fiind: instabilitate atmosferică temporar accentuată, informează ANM.

”În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi pe arii restrânse 40…60 l/mp”, transmit meteorologii.

Gradul de instabilitate atmosferică se va menţine accentuat în cea mai mare parte a ţării şi în prima jumătate a săptămânii viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş Tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici care a impresionat la emisiunea TVR „Vedetă populară”, Daria Costea, şi-a trecut în palmares, unul deosebit de bogat pentru cei 18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea