Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Spirit civic la Alba Iulia: Doi bărbați au ajutat șoferul mașinii care a luat foc în sensul giratoriu de la Unirea, până la sosirea pompierilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un autoturism a luat foc vineri, 5 iunie, în jurul orei 12.00, în Alba Iulia, în sensul giratoriu de la magazinul Unirea.

Înainte de a ajunge la fața locului echipajele de pompieri, șoferul mașinii care a luat foc a fost ajutat de doi cetățeni care, cu stingătoarele proprii au încercat să stingă focul apărut la roata mașinii.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit prompt cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, reușind să stingă incendiul. Din primele informații, incendiul s-a manifestat la anvelopa autoturismului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate” Truck Tuning Art 2024, cea de-a cincea ediție, începe astăzi, 2 august, la Alba Iulia. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, toate vor avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea