Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT montan în Cheile Turzii: Un alpinist a căzut de la o înălțime de peste 20 de metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, un cățărător a căzut de la o înălţime de peste 20 de metri, de pe un versant din Cheile Turzii, judeţul Cluj. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru salvarea bărbatului de 33 de ani, care se afla într-o zonă greu accesibilă. Acesta a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Polițiștii au fost sesizați în legătură cu un accident care s-a produs în Cheile Turzii. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj Napoca, care desfășura activități de cățărare, a căzut de la cca 20 m. Fiind o zona greu accesibilă, la fata locului s-a deplasat un elicopter pentru a prelua victima.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au fost alertate o autospecială cu echipamente de salvări de la înălțimi, un echipaj de ambulanță, elicopterul SMURD de la Jibou și serviciul Salvamont din Cheile Turzii.

YouTube video

Echipajul Salvamont a ajuns la victimă, i-a acordat primul ajutor și a pregătit-o pentru a fi ridicată cu nacela elicopterului.

Elicopterul SMURD a reușit să-l preia pe bărbat și să-l aducă într-un loc mai accesibil, unde a fost preluat de medici, pentru a-l stabiliza. Apoi a fost preluat de elicopterul SMURD, pentru transport la spitalul din Târgu Mureș.

Sursa: gherlainfo.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea