Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ministrul Educaţiei anunţă că anul acesta nu vor fi corigenţi: Cum se încheie mediile

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul zilei de duminică, la Național TV, Monica Anisie, ministrul educației, a anunțat, că elevii cu medie sub 5 pe semestrul I pot să-și anuleze notele slabe prin simpla activitate din această perioadă.

Monica Anisie a declarat că: ”am prevăzut toate situațiile în așa fel încât să se încheie media pe semestrul al II-lea și media anuală”. ”Îi asigur pe copii că trebuie să fie liniștiți și să își continue învățarea”, a adăugat Anisie.

Conform ministrului educației, există deja un plan de măsuri pentru încheierea ”în bune condiții!” a situației școlare.

Aceasta a detaliat: ”Dacă există și posibilitatea ca pe primul semestru copilul să aibă o medie sub 5 – în această situație nu supunem copilul unui risc. Ci, din contră, venim în sprijinul lui. Și atunci îi dăm posibilitatea să dea o lucrare, să facă un proiect, să fie apreciat pentru activitatea online”.

Întrebată dacă asta este o măsură astfel încât elevul respectiv să nu devină corigent, Anisie a răspuns: “Exact! Iar nota pe care o primește pe proiectul respectiv, pe tot ce am spus mai devreme, nota respectivă devine media anuală. Adică se elimină media de pe primul semestru“.

”Copilul respectiv are toate șansele să-și încheie situația. De aceea am spus de la început că trebuie să-i liniștim pe copii, că putem încheia cu bine acest an“, a conchis ministrul educației.
Citeşte întreaga ştire: Anul fără nici un corigent. Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul educației

sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT pe trecerea de pietoni în Alba Iulia: O femeie de 34 de ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa regulamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe trecerea de pietoni în Alba Iulia: O femeie de 34 de ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa regulamentar Un accident rutier a avut loc sâmbătă la amiază, în Alba Iulia. O femeie de 34 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa regulamentar, pe trecerea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea