Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba, lider national al testărilor COVID-19, raportat la numărul populației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba este județul care face cele mai multe testări, din regiunea Centru, raportate la numărul populației. Situația la zi pe celelalte județe din zona Centru este următoarea: Harghita 573, Brasov 2307, Sibiu 1076, Mures 1536, Covasna 1335.

Doar 19 județe din țara fac testări la zi, la care se adauga municipiul București. Celelalte județe fie nu au achiziționat aparatura de diagnosticare, fie sunt încă in probe. Ii felicit pe cei de la DSP și Spitalul judetean ca au pus Alba, și pe primul loc al testărilor pe țara, cu exceptia centrelor universitare mari, București, Iași, Timișoara și Cluj Napoca! Mulțumiri se îndreaptă și spre Consiliul judetean Alba și firma Transavia, care au asigurat punerea in funcțiune a celor doua aparate de testare.

Alba este înregistrat oficial cu 3069 teste efectuate, iar o alta veste buna este numărul redus al cadrelor medicale infectate. La nivel national sunt centralizate pana azi 91.415 teste.

Florin Roman, liderul deputatilor PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 4 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 4 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea