Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Persoană accidentată GRAV pe o trecere de pietoni din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara, în municipiul Aiud. O persoană a fost lovită pe o trecere de pietoni.

Un pieton a fost accidentat pe trecerea de pietoni de pe strada Stadionului din municipiul Aiud.

Din primele informații, victima este rănită grav.

UPDATE: Un bărbat de 62 de ani, din Aiud s-a angajat in traversarea străzii pe trecerea de pietoni, fara sa respecte culoarea roșie a semaforului electric, împrejurare in care a fost acrosat de un camion condus de un bărbat de 51 de ani, din judetul Constanta.

In urma accidentului, pietonul a suferit leziuni ușoare si a rămas internat in spital. Conducătorul auto si pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul si de 0, 71 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru pieton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire” Feli Donose, cunoscuta cântăreață originară din Sebeș, județul Alba, în vârstă de 37 de ani, a postat în urmă cu câteva zile un video emoționant, din timpul unei vizite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea