Rămâi conectat

Actualitate

De frica virusulului MORTAL, ANPC vrea blocarea importurilor din China. Ce produse ar putea fi afectate

Unirea Ziarul

Publicat

în

De frica virusulului MORTAL, ANPC vrea blocarea importurilor din China. Ce produse ar putea fi afectate

Virusul mortal din China ar putea bloca importurile anumitor produse la noi în țară. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a transmis o adresă către Direcția de Sănătate Publică Constanța prin care cere sprijinul pentru a împiedica punerea pe piață a unor produse chinezești.

Interdicţia s-ar putea referi, în primul rând, la produse textile, la cosmetice şi la jucării pentru că sunt foarte multe astfel de produse importante din China şi, spun reprezentanţii ANPC, portul Constanţa este locul pe unde intră cele mai multe produse chinezeşti. Reprezentanţii ANPC că ar putea ca asta să fie un pericol pentru români.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

ANPC a transmis o solicitare către Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, către Direcţia Generală a Vămilor, Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud şi reaminteşte ANPC în această situaţie că şi inspectorii protecţiei consumatorilor trebuie să participe la intrarea în ţară a acestor produse care provin din China.

Peste 80 de persoane au murit în China din cauza coronavirusul şi există această suspiciune că produsele care vin din China ar putea fi infectate cu periculosul virus.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale Primăria Municipiului Alba Iulia își propune să ofere servicii de calitate comunității și să contribuie la un mediu mai curat și mai sigur pentru toți cetățenii. Astfel, reprezentanții primăriei au anunțat punerea în funcțiune a incineratorului propriu situat în Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea