Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Accident feroviar: 5 răniți după ce două trenuri s-au ciocnit frontal

Ziarul Unirea

Publicat

în

În decursul zilei de miercuri, două trenuri s-au ciocnit frontal, în zona gării Ploiești, în urma coliziunii fiind rănite cinci persoane.

Un accident feroviar s-a produs, miercuri, în zona gării Ploiești Triaj. Două trenuri s-au ciocnit frontal, iar cinci persoane au fost rănite. Potrivit primelor informații, un tren marfar care ar fi depășit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploiești Sud – București.

La fața locului au fost mobilizate două descarcerări, două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă și una de transport personal și victime multiple.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/408085336601531/

sursa: digi24.ro

video: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Bera Larisa

Publicat

în

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu Absolventa Ștefania Roșu a fost admisă prima la specializarea Leadership militar, specialitatea militară Cercetare din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Citește și: Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea