Rămâi conectat

Curier Județean

Operațiunea „Pomul de Crăciun”: 26 de brazi confiscați de polițiști pe raza județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au confiscat 26 de pomi de Crăciun, în urma unor controale în locuri de comercializare și în teren. Verificările vor continua.

La data de 16 decembrie 2019, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Poiana Vadului, județul Alba, în timp ce oferea spre vânzare, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj, pomi de Crăciun, fără ca locația respectivă să fie autorizată pentru efectuarea acestui tip de comerț.

Polițiștii au confiscat 11 pomi de Crăciun, iar pe bărbatul care-i oferea spre vânzare l-au sancționat contravențional.

În urma unui control efectuat la un punct de lucru din Sebeș al unei persoane fizice autorizate să efectueze acte de comerț cu material lemnos, polițiștii din Sebeș au identificat 9 pomi de Crăciun pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

În urma unui control în teren, polițiștii Postului de Poliție Sălciua l-au depistat pe un bărbat din comună, în timp ce transporta, pe un drum forestier, cu o mașină de teren, 6 pomi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional, iar pomii confiscați au fost predați unui ocol silvic, pentru valorificare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 7 milioane de lei pentru elaborarea planurilor Urbanistice Generale în 25 de comune. Listă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Peste 7 milioane de lei pentru elaborarea planurilor Urbanistice Generale în 25 de comune. Listă Judeţului Alba i-a fost alocată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației suma de 7.085.047,10 lei în vederea elaborării Planurilor Urbanistice Generale de către 25 de comune. Banii au fost alocați în cadrul Programului multianual privind elaborarea şi/sau actualizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea