Rămâi conectat

Actualitate

Prima mutare a premierului britanic după alegeri: Impunerea controalelor la granițele Marii Britanii

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urmă cu câteva zile, Partidul Conservator al premierului britanic Boris Johnson a câștigat alegerile din Marea Britanie, iar primele mutări nu au întârziat să apară.

Așadar, premierul britanic, Boris Johnson, va impune controale, la granițele Marii Britanii. Totodată, potrivit Daily Mail, surse din cadrul Patridului Conservator au declarat că vor fi şi investiţii în infrastructura din nordul ţării, precum și îmbunătăţiri ale sistemului de sănătate.

Surse conservatoare au declarat că premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare pentru a crea un nou departament pentru frontiere şi imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranţi slab calificaţi care ajung în Marea Britanie.

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigraţie bazat pe puncte în stil australian şi întărirea graniţelor Regatului Unit – lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalităţii.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centrale şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a creşte oportunităţile de muncă.

surse: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii de urmaș 2024: Benefeciarii trebuie să prezinte adeverințele de studiu în termen de 10 zile calenderistice de la începerea anului școlar. Precizările Casei de Pensii Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Pensii de urmaș 2024: Benefeciarii trebuie să prezinte adeverințele de studiu în termen de 10 zile calenderistice de la începerea anului școlar. Precizările Casei de Pensii Alba Începutul anului școlar 2024- 2025 se aproprie cu pași repezi. În acest context, Casa de Pensii Alba a venit cu precizări referitoare la pensiile de urmaș. Benefeciarii au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea