Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Doi dintr-o lovitură: Două persoane cu mandate de executare au fost reținute într-o singură zi, de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 3 decembrie 2019, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, sprijiniți de polițiștii din Blaj, l-au identificat și reținut, pe raza municipiului Sebeș, pe un tânăr de 29 de ani, din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate, de  9 luni și 418 zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

*

La data de 3 decembrie 2019, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Alba Iulia, care îl privește de un bărbat de 33 de ani, din comuna Vințu de Jos.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, care s–a desfăşurat la Alba Iulia, la Baza Sportivă Constructorul în perioada 20–26 mai, şi–a desemnat câştigătorii. La evenimentul sportiv organizat de specialiștii Secției Educație Fizică Militară din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea