Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Zi istorică în România – ne-am unit cu toții în dezgust și cam atât.

Andreea Ștefan

Publicat

în

O hartă electorală într-o singură culoare nu este motiv de sărbătoare și uniune, ci mai de grabă, unul de îngrijorare democratică. Pluripartidismul este una dintre condițiile de bază ale democrației ca o consecință a fenomenului reprezentativ. Însă oamenii de stânga nu se mai simt reprezentați de PSD.

 Partidul Social Democrat se pare că refuză să înțeleagă că politica nu este un război între cei buni și cei răi, este un proces complex, legat de nevoi reale și constructive, nu doar aritmetică cu voturi.
Când în județ ai scor de 26,30% după o guvernare plină de creșteri de salarii și pensii, realizezi că echipa doarme mai mult ca Iohannis. Asta este adevărata diferența între stânga și dreapta la acest scrutin, ECHIPA. Să fim serioși, nimeni nu a votat ieri cu Viorica sau Iohannis, ci mai de grabă a fost un altfel de protest, unul pe care PSDul nu-l mai poate ignora, așa cum a facut-o cu cele din stradă.
PRO România propune o uniune de stânga. O reformare urgentă de viziune și echipă, atât la nivel național, dar mai ales local. Avem responsabilitatea de a oferi cetățenilor reprezentare modernă,realistă și eficientă de stânga.
Și închei cum am început, în politică nu exista bun sau rău, există doar reprezentativ din punct de vedre social, însă întreb și eu cu această ocazie: fără a eticheta cu rău sau bun, ECHIPA PSD Alba pe cine mai reprezintă?

Horațiu Florea, coordonator PRO România Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

VIDEO | Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă Din cauza degradărilor tot mai accentuate, podul de peste râul Mureş din Gâmbaş, situat pe drumul județean DJ 107Z: Ciumbrud (DJ107E) – Păgida – Gâmbaș, va fi închis circulaţiei rutiere şi pietonale, potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea