Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Luptătorul SAS din Alba, răpus de boală, a fost înmormântat cu onoruri militare. Imagini emoționante de la ceremonia funerară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moțica Mihai, luptător al Serviciulului pentru Acțiuni Speciale, care s-a stins din viață la vârsta de doar 44 de ani, a fost înmormântat joi la Mihalț, cu onoruri militare.

Boala care a lovit fără veste l-a luat din rândul celor dragi pe Moțica Mihai, unul dintre luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un om, un polițist și un prieten deosebit.

A fost tenace, devotat, serios și discret și a luat parte, cu entuziasm, la toate misiunile în care a fost trimis, alături de colegii săi.

YouTube video

Profund îndurerați și mâhniți de soarta nedreaptă, colegii bărbatului au fost alături de soția sa și de cele două fetițe, rugându-ne ca Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele.

Momente emoționante au avut loc când sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din biserică, în onorul colegilor.

[nggallery id=7542]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat Un accident rutier a avut loc joi, 8 august, în jurul orei 13.00, pe raza localității Miraslău. Un biciclist a fost lovit de o mașină. Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, pe raza localității Miraslău, din cauza unui accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea