Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lipsa apetitului sexual, motivul incredibil folosit de un judecător pentru a se sustrage unei anchete SIIJ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lipsa apetitului sexual este motivul incredibil folosit de un judecător pentru a se sustrage unei anchete SII.

Informații incredibile în cazul fostului judecător Ion Todoran. Acesta se sustrage unei anchete deschise de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție folosind scutiri medicale care arată că a fost internat.

Printre ‘bolile’ de care acesta a suferit se numără un deranjament stomacal, dar și lipsa apetitului sexual, potrivit România TV.

„Tot la aflarea veștii că traficul lui de influență și averea ilicită îi sunt cercetate, suspectul Ion-Tudoran s-ar mai fi tratat la Psihiatrie și pentru lipsa unor vitamine pentru că își pierduse pofta de mâncare. Medicii psihiatri de la Spitalul Obregia l-au tratat cu aspirină si SMECTA.

După externare, ar fi trebuit sa mearga la inceputul saptamanii la audieri, însă nu a facut-o. S-a internat, contra cost la Sanatoriul de Nevroze Predeal. Deși se pare că medicii din București, de la Obregia, nu ar mai fi recomandat ca fiind necesară o nouă internare, Ion-Tudoran s-a programat din timp și și-a rezervat un loc de lux în la sanatoriu de la Predeal. Acolo plateste 60 de lei/zi pentru o cameră de hotel, cu tv, grup sanitar propriu și terasă”, anunță sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat Un accident rutier a avut loc joi, 8 august, în jurul orei 13.00, pe raza localității Miraslău. Un biciclist a fost lovit de o mașină. Traficul rutier este îngreunat pe DN 1, pe raza localității Miraslău, din cauza unui accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea