Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO. INCENDIU de pădure, la Poșaga: Aproximativ 3 hectare afectate de flăcări

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un incendiu izbucnit sâmbătă dimineața în zona comunei Poşaga a afectat până în acest moment aproximativ 3 hectare de litieră.

La fața locului au intervenit ISU Alba: Grupa operativa – 2 ofiteri, 2 subofiteri, 13 subofiteri ai Gărzii Cimpeni, Detașamentul Aiud și Alba Iulia. S-a acționat cu 2 autospeciale de interventie cu capacitate marita de trecere IVECO, autoturisme 4×4 pentru munca operativa, suflante și mijloace de prima interventie specifice.

Acţiunea s-a desfăşurat în cooperare cu IJJ Alba care a participat cu 5 subofiteri și un autoturism de  serviciu, SALVAMONT – 1 persoană și un autoturism DEFENDER 4X4, SVSU Posaga cu 3 persoane și Ocolul Silvic cu 1 persoană.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea