Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foto. Accident MORTAL înfiorător: 2 copii și mătușa lor, aflați pe trotuar au fost spulberați. A fost chemat elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL înfiorător: 2 copii și mătușa lor, aflați pe trotuar au fost spulberați. A fost chemat elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc pe DJ 112A, pe raza localității Bod, județul Brașov.

„Un bărbat în vârstă de 69 ani care conducea o autoutilitară pe DJ 112A a accidentat trei persoane (doi minori și o persoană de sex feminin). Medicii aflați la fata locului au declarat decesul unei fetițe în vârstă de 8 ani. Celelalte două victime au fost transportate la spital”, au anunțat polițiștii brașoveni.

Potrivit acestora, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Trei persoane, printre care și doi copii, au fost spulberate, luni, într-un accident produs pe DJ 112A, pe raza localității Bod, județul Brașov. La fața locului intervin mai multe ambulanțe și a fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc luni pe DJ 112A, pe raza localității Bod.

Reprezentanții ISU Brașov susțin că, în urma accidentului, trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi copii, unul de 4 și unul de 8 ani, au fost rănite, fiind inconștiente în momentul sosirii echipajelor. Este vorba despre doi frați și mătușa lor, care au fost spulberați, de pe trotuar, de o mașină. Din nefericire, unul dintre copii, fetița de 8 ani, a murit.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar a fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

sursa: stiripesurse, foto: ISU Brașov


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea