Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. „Verde la educație pentru circulație” în Alba. Campanie de educație rutieră desfășurată de polițiști și Lidl

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru al șaptelea an consecutiv, Poliția Română și Lidl au desfășurat campania de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”. În județul Alba, lecția circulației rutiere a avut loc în parcările magazinelor Lidl din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir și Sebeș.

Devenit tradiție deja, parteneriatul dintre Poliția Română și Lidl are ca scop educarea copiilor în privința importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

Campania „Verde la educație pentru circulație” s-a derulat, azi 28 septembrie, pentru al șaptelea an consecutiv, simultan, în parcările magazinelor Lidl din țară.

Scopul acesteia este reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați copiii.

https://www.youtube.com/watch?v=dbpLMcrgsHU

Polițiștii rutieri din Alba au fost prezenți în parcările tuturor magazinelor Lidl din judeţ, l-au explicat copiilor semnele și regulile de circulație și le-au oferit sfaturi pentru siguranța pietonală.

Prima parte a lecției de educație rutieră a fost reprezentată de o secțiune teoretică, în care cei mici au aflat toate informațiile despre semnele de circulație și cât este de important să fie atenți la trafic.

Cea de-a doua parte a cuprins o sesiune interactivă, unde copiii au fost invitați să aplice cunoștințele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural.

Astfel, toți copiii care s-au alăturat acestei inițiative au avut șansa să învețe direct, de la polițiști, care este comportamentul unui pieton exemplar, în trafic.

La final, toți participanții au fost răsplătiți cu premii oferite de Lidl.

[nggallery id=7446]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cine este bărbatul găsit DECEDAT în apartamentul de pe B-dul Transilvaniei, duminică după- amiază

Bera Larisa

Publicat

în

Cine este bărbatul găsit DECEDAT în apartamentul de pe B-dul Transilvaniei, duminică după- amiază Din primele informații, bărbatul găsit decedat de către pompierii din Alba Iulia, duminică după- amiază, într-un apartament situat pe B-dul Transilvaniei, este colonelul (r) Chioran Gheorghe Viorel. Citește și: UPDATE | TRAGEDIE în Alba Iulia: Un bărbat a fost găsit MORT […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea