Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO. Un nou APEL UMANITAR pentru o familie din Câmpeni, rămasă fără casă, în urma unui incendiu din luna aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un nou APEL UMANITAR pentru familia Balea Alexandru și Maria din orașul Câmpeni, loc. comp. Dănduț, care a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, petrecut în 6 aprilie, a fost lansat pe rețeaua de socializare facebook de către Ioan Călin Andreș, primarul orașului.

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a lansat un nou apel umanitar de ajutorare a unei familii de vârstnici din Dănduț, Câmpeni, a căror casă a ars în urma unui incendiu.

Edilul orașului a vizitat în aprilie locul tragicului eveniment împreună cu funcționari din primărie și au dat o mână de ajutor. Totodată, acesta a precizat că Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

„Familia Balea Alexandru și Maria a strâns doar suma de 15000 lei. Cu această sumă nu pot face mare lucru. Fac din nou apel la dumneavoastră să participați cu sume de bani în măsura posibilitaților, mai ales că este și Postul Adormirii Maicii Domnului”, a scris Andreș pe facebook.

Dl .Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea.

Banii vor fi folosiți pentru construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pentru cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

Nr.de cont RO78RNCB0008021183890026
Deschis la BCR Agenția Câmpeni

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea