Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| „Recoltă” bogată de șoferi amendați și cu permisul reținut, în urma unei acțiuni la nivel județean a IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Inspctoratul de Poliție al Județului Alba a organizat o acțiune pentru identificarea șoferilor care se urcă la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoative, ori care încalcă ale reguli la regimul circulației rutiere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Conform IPJ Alba, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, în perioada 19-21 iulie 2019, polițiștii rutieri au organizat o acțiune care a avut ca scop identificarea în trafic a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive precum și a celor care încalcă regulile de circulație la regimul legal de viteză. Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au acționat pe raza întregului județ.

https://youtu.be/2HExmR7Od3w

Cu ocazia acțiunii polițiștii au constatat 20 de infracțiuni la regimul rutier, au aplicat 344 de sancțiuni contravenționale și au reținut 20 de permise.

https://youtu.be/qyH8H5naIzw

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea