Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO: Acțiunea de căutare a ursului de la Pâclișa. Forțele de ordine și vânătorii, pe urmele sălbăticiunii. Focuri de armă în timpul goanei după animal

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început acțiunea de căutare a ursului de la Pâclișa. Forțele de ordine și vânătorii sunt pe urmele sălbăticiunii.

În jurul orei 15.30, în cartierul albaiulian Pâclișa a demarat acțiunea de căutare și urmărire a ursului care de mai bine de două săptămâni terorizează locuitorii din zonă.

YouTube video

Animalul a fost zărit în scurt timp de la începerea goanei în apropierea locuinței unde a atacat în urmă cu o noapte și unde a omorât un câine și a spintecat o scroafă.

La fața locului se află și o echipă de jandarmi, dar și reprezentanții unui ONG și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Alba.

Gonacii încearcă să îndrepte animalul spre o zonă sigură, într-un spațiu deschis și nelocuit, unde ar urma să fie tranchilizat. În zonă a fost adus și un buldoexcavator care va fi folosit la transportul ursului dacă se reușește capturarea lui. Animalul va fi relocat după prindere.

UPDATE ora 16.30: În jurul orei 16.30 s-au tras primele focuri de armă în pădurea de la Pâclișa. Vânătorii continuă goana după urs.

[nggallery id=7323]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea