Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Decide pentru Alba!

Andreea Ștefan

Publicat

în

USR este partidul care face politica altfel.  Cetățenii  au fost obișnuiți să fie întrebați și ascultați despre nevoile acestora doar în campania electorală.  USR Alba te ascultă acum!

În perioada iulie – septembrie 2019, USR Alba inițiază o campanie  intitulată „Decide pentru Alba!” care își propune să consulte cetățenii despre nevoile din comunitățile în care trăiesc și să găsească din acestea priorități pentru agenda politică din 2020.

Concret, cetățenii din județul Alba  sunt invitați să propună două probleme  prioritare  din localitatea lor și două probleme prioritare din județul Alba.

Fie că e vorba de lipsa unui dispensar dintr-o comună izolată sau lipsa parking-urilor din Alba Iulia sau impracticabilele drumuri naționale DN 74 și DN 75 din Apuseni, orice propunere primită de la cetățeni poate  fi  trecută în agenda politică a USR.

USR promovează incluziunea  proiectelor civice și credem că politicile devin mai bune dacă sunt coproduse de cetățeni.  Invităm  cetățenii și organizațiile neguvernamentale din județul Alba să trimită propunerile lor la adresa de email [email protected] sau prin mesaj oricărei pagini de Facebook ale filialelor locale USR din județul Alba.

Împreună facem agenda politică pentru anul 2020!

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea