Rămâi conectat

Ştirea zilei

O nouă gafă a premierului României: Viorica Dăncilă a încurcat CEx-ul cu sexul la şedinţa Comitetului Executiv. Cei prezenți au izbucnit în râs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viorica Dăncilă a încurcat CEx-ul cu sexul la şedinţa Comitetului Executiv. Cei prezenți au izbucnit în râs

Hohote de râs în CEX PSD, după ce Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă de proporții. Cu toate că spunea că nu va mai face gafe, iar acestea erau provocate de Liviu Dragnea, premierul României a reușit să provoace râsete în sală după ce a încurcat CEX cu… un cuvânt apropiat, dar extrem de intim.

Cu toate că premierul Viorica Dăncilă a evitat în ultima vreme gafele care au făcut-o celebră și a dat vina pe Dragnea pentru greșelile sale, aceasta a demonstrat că nu se poate abține de la boacăne și a greşit din nou la şedinţa de joi a PSD.

Dăncilă a stârnit hohote de râs în CEx, care are loc în aceste momente și a reușit să detensioneze atmosfera după ce, la un moment dat, premierul a spus, potrivit unor surse politice, că „eu sper ca în acest sex….”. Dăncilă s-a corectat ulterior spunând: „nu sex, CEx”.

Luni, premierul rupea tăcerea și explica faptul motivul pentru care făcea toate.

„Eram timorată, trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine şi cu care nu mă puteam identifica”, a declarat Dăncilă.

Premierul a dat de înțeles că și alte persoane au sabotat-o. În presă, s-a zvonit că de vină ar fi fost consilierul său, apropiata lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu. Cele două nu ar fi fost în relații bune, fapt ce a dus și la ruptura dintre Dăncilă și liderul PSD.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea