Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Nemții de la Daimler-Mercedes și Crucea Roșie Alba vin în ajutorul persoanelor afectate de inundații din localitățile din partea de sud a județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Voluntarii şi angajaţii Crucii Roşii Române Filiala Alba s-au deplasat ieri din nou în satul Răchita, pentru a distribui apă, alimente şi produse igienico-sanitare populaţiei. De data aceasta, Crucii Roşii i s-au alăturat şi reprezentanţi ai companiilor Star Assembly SRL şi Star Transmission SRL, împreună distribuind pachete tuturor familiilor care au avut de suferit în urma inundaţiilor din 01.06.2019.

Au fost distribuite peste 2 tone de apă, peste 1,5 tone de alimente, 100 de lenjerii de pat, precum şi articole igienico-sanitare, constând în: săpun, pastă de dinţi, şampon, detergenţi etc. Aceste produse au provenit atât de la partenerii noştri în această activitate, companiile STA şi STC, cât şi din donaţiile primite de la populaţie, în urma apelului lansat de organizaţia noastră.

 

 

YouTube video

Mulţumim pe această cale domnului Klaus Eichhorn – CEO STA şi STC, şi echipei care l-a însoţit în satul Răchita, precum şi persoanelor şi unităţilor care au răspuns apelului nostru umanitar.

Menţionăm că această campanie de ajutorare a persoanelor din comunităţile afectate de inundaţii va continua şi în perioada următoare, companiile Star Assembly SRL şi Star Transmission SRL manifestându-şi intenţia de a ne fi în continuare alături.

De asemenea, persoanele care doresc pot face donaţii la sediul nostru, având adresa: Alba Iulia, str. Bucureşti, nr. 16.

[nggallery id=7205]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea